mandag 30. november 2009

En fantastisk dag..

..Med julegrantenning på universitetplassen. Mange smilende gamle damer (og menn), som var så utrolig begeistret over at ungdommen gikk rundt juletreet og sang med dem.
Å guri som jeg sang..

Rusle nedover Karl Johan, å føle meg veldig fin i den lillarutete kjolen min, som egentlig var litt for kald å gå med. Titte på julelysene, butikkvinduene, alle de rare og fine folka, den syngene pianomannen som hadde blingsa litt på repertoaret og sang hjulene på bussen de går rundt og rundt, drikke varm kakao og en marsipangris (siden det er søndag og jeg er lei av å ha godtestopp)og spekulere litt på hvordan et par sko kan ha havnet så utrolig høyt opp i et tre?!?

Og et impulsiv besøk på adventskonsert i en stappfull Paulus kirke (siden klokkene ringte da jeg kom hjem). Med MEKTIG orgelmusikk, barnekor med englekjoler og vinger (som var så utrolig flinke), og annet kor som ikke var fullt så flinke og en solist som ga meg frysninger langt nedover ryggen.

Tilslutt, en helt mørklagt og taus kirke, hvor alle stille reiste seg med hvert sitt brennende, levende lys(utrolig at ikke noe tok fyr), og sang DEILIG ER JORDEN med de stemmene de har fått.

Og akkurat da.. Mens jeg sto der, og hørte orgelet ebbe ut. Kjente jeg høytid og fred i hjerte mitt, og at jeg er så utrolig takknemlig for det livet jeg har fått, de menneskene jeg har møtt, den familien som er så FIN og at Gud bestemte seg for at akkurat jeg, JEG skal få spre glede og omsorg her i Norge!!

3 kommentarer:

Unknown sa...

Du er ei fantastisk dame, Bodil :)

Du må gjerne komme å spre glede og omsorg hos Marit og meg når som helst! :D

Lina sa...

Får frysninga tå å læssa om den koslie søndaan din! D e så inspireranjess å læssa bloggen din, for du ser de store i "d små" og dele alt de fine me oss som læs her! Du sprer mykjy glede te blant anja me! Ønska de ei velsigna adventstid, kjære Bodil! E syns du e ei utrule flott jente!

Sende æn stor 1. desember-klem fra Stavanger ;O)

Marit sa...

wow! du er så hærli Bodil. Tror jeg trenger å bli smittet av den julegleden din! Gleder meg så til å treffe deg hos Erik i mårra:)
DIGGE DÆ!