onsdag 30. mars 2011

Musikk på Jonstorvet

Hvis man henger på en fontene på Jonstorvet nattestid...
..kan uforutsette ting skje!!

Plutselig får man selskap. Av en kjendis. Det skjønte ikke jeg, annet enn å registrere at det var noe kjent. Men han passet nøøøye på å få presisert at HAN var fjorårets vinner av Farmen han. Opp til flere ganger. Deretter stilte han seg opp å sang "Jag trodde änglarna fans bara himmlen" til oss. Og det var jo fint gjort.


På slep kom alle hans venner. 3 Nordlendinger og 1 Trønder med langt hår. De var i sæærs godt humør, og ville gjerne synge litt mer svensktoppar-hits for oss..

Deretter dukket to überkule hiphop-gutter opp, en liten og en høy. Den høye hadde et bærbart annlegg på skuldrene, så han kunne slå hodet i takt med musikken, mens han snakket. Og det gjorde han hele tiden. Den lille frøs og ville egentlig bare på deli å spise mat.


Plutselig ble takta litt ivrig, og hele annlegget falt i bakken. Da ble det stille da..

Men det hadde ikke så mye å si, for en
superblid uteligger hadde dukket opp. Og han hadde med seg munnspillet sitt, og ville gjerne synge "mykje lys og mykje varme" til oss, for den kunne han..
Kvelden var reddet!!

4 kommentarer:

Unknown sa...

Så koselig da... Håper det faktisk var like hyggelig som det hørtes ut som da! :D

Ellen sa...

Hahahah Bodil, det må ha vært litt av en opplevelse!! Det høres nesten ut som en merkelig drøm ;) Alt kan skje i Oslo.. Moro!! Jeg husker den farmenvinneren, bare så vidt han fortjente å vinne synes jeg..

Sandra-Elisabeth sa...

hahahahahaha, det e det sværeste eg ha hørt!!!

Elisabet sa...

Hoho! Alt kan skje i Oslo med andre ord :)