søndag 12. oktober 2008

Store ambisjoener!!

Helt fra jeg var liten har jeg fått høre at det er viktig å sette seg mål her i livet. Ha noe å jobbe frem mot, skaffe seg ambisjoner, ha tro på noe.. Har aldri hatt disse ambisjonene helt klare jeg, og som regel har planene mine bare vært et lite blaff som har endret seg raskt iløpet av noen dager. Det er da så himla mye jeg skulle ha utrettet og så mye jeg skulle ha gjort. Så har tenkt litt, det er kanskje lurest å ta et skritt av gangen, sette seg litt delmål, ta et skritt av gangen liksom..SÅ.. Nå har Bodil funnet sitt første delmål i livet sitt..Noen vil kanskje påstå at det ikke er gjennomførbart og litt voldsomt. Ja, noen vil kanskje gå så langt å påstå at det ikke er realistisk. Men det gjelder og ikke la folk knuse drømmene dine.. Og her skal det satses. Jeg skal bygge meg SVÆRT hønehus, med svære høner og MASSE egg!! Også skal jeg ha en sånn utrolig fancy plukkemaskin (eller produsere veldig mange unger) som plukker eggene for meg. I tillegg (nesten det viktigste) skal jeg ha et utrolig lekkert kafferom, med en utrolig god lenestol og bare se på at pengene tikker inn.. Også skal jeg ha en ikke fullt så god lenestol (nesten like bra som min selvfølgelig) hvor du kan få komme å drikk kaffe med meg og holde meg med selskap;D

Nå tror dere sikkert at jeg bare tuller, men jeg skal bygge meg hønhus altså. Ihvertfall en gang i fremtiden. Det er jo mitt første delmål..

8 kommentarer:

Maren sa...

Gode mål, Bodil og æ glede mæ te å sitt i den mindre gode lenestolen og drikk kaffe. Har jo faktisk erfaring fra hønshus og plukking i mi tid, minnes en periode hos en viss nabo oppå ei høgd...

Bodil sa...

Herlig Maren:D:D Haha, ja det e etter den erfaringa æ kom t den konklusjon at æ ska ha eggplukkar:) Ikke tale om æ orke å stå sånn kvar dag resten av mitt liv:)

Johanne sa...

D e hørdes ut som et veldig bra mål Bodil! D e sånne ting vi like;)

Sijih sa...

Et godt mål, et mål å strekke seg langt etter for å realisere. Et gnist i hverdagen for å komme videre.

Artig kan man si ;P

Du har nok å jobbe for i hvertfall.

Astrid sa...

Når eg komnme å ska drikka kaffi, kan eg få lov t å plukka mine egne egg?!(sjøl om du har sånn fancy maskin ;)
Åsså si du ska tjena så masse så kan eg godt ta økonomiansvarert for deg :D

Anonymous sa...

Hei! - Ikke spørs åssen jeg kom innpå bloggen din, men jeg ble interessert av å se at du er ei ung jente som attpåtil er landbruksinteressert! Kjempepositivt?
Jeg jobber for Norsk Bonde- og Småbrukarlag og lurte på om du vil vurdere å melde deg inn? Ved å melde deg inn får du kampen for norsk jordbruk, grønne verdier, bosetning og trivsel i HELE landet. I tillegg holder vi på med en egen satsing for unge aktører i jordbruket nå. > Vi har også mange gode medlemsfordeler:)

Send meg en e-post om det er interesessant:)

ronny@smabrukarlaget.no

Hilsen
Ronny i Småbrukarlaget:)

Bodil sa...

Astrid:) Selvfølgelig kan du få plukk dine egne egg:) åsså ska vi orden oss en SVÆR omelett:)
Nei, guuuri.. d glede æ mæ t:)

Stine sa...

hei! Bodil, du e bærre såå genial når du skriv altså! men bare så du vet det så vil æ ha den bæste lenestol'n når æ kjæm:) hehe, bare tulla :P Hilsen Stine (stinemachlar.blogg.no)